Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Nový začátek, nový spam.

Goto down 
+5
Mett
Michael
Gravis
Corny
Tattoo
9 posters
AutorZpráva
Tattoo
80% Ozáření
80% Ozáření
Tattoo

Počet příspěvků : 121

Nový začátek, nový spam. Empty
PříspěvekPředmět: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeSat Nov 17, 2012 5:14 pm

Zdar radianti! Jelikož se nám tu rozjelo nový "divadýlko" a já nechci být se svýma příspěvkama po zadu, rozhodl jsem se že vytvořím topic a to né jen proto, abych byl minimálně třetím aktivistou fóra, nýbrž tímto způsobem si myslím, že pomůžeme serveru v jeho vývoji. Dobrá lidi, ale dost bylo keců.

Vaším naprosto dobrovolným úkolem bude, postovat návrhy písniček sem do tohoto topicu. Ale
POZOR, budete to psát v dané formě, která je vypsaná níže.
Písničky mohou být ve stylu melodie, videa nebo čistě jen audia. Přibližovat by se měly převážně době, kterou lze vyčíst z příběhu apokalypsy. Postujte tedy od horroru až po pohádky.

Ty se poté mohou objevit na jednom z eventů, nebo možná i dokonce v lokaci - pokud se bude hodně líbit.

Daná forma příspěvků

Název: Black Hawk Down - Leave No Man Behind
Proč právě ta? + popisek: Tato písnička člověku ukazuje smutek, ale zároveň v něm vzbuzuje naději.
Odkaz: Odkaz na youtube

Závěrem dodám, že je jen a pouze na Týmu, jak uváží - zda se rozhodne přijmou naše návrhy nebo ne. Taktéž chci dodat, že budeme všichni rádi, za každý smysluplný příspěvek.
Návrat nahoru Goto down
https://afterfall.forumczech.com/
Corny
40% Ozáření
40% Ozáření
Corny

Počet příspěvků : 34

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeSat Nov 17, 2012 6:19 pm

Já třeba nedám konkrétní návrh, ale řeknu, že velmi rád uvidím skoro jakoukoliv písničku z Falloutu 3 a New Vegas ve hře, protože po zahrání těchto her pro mě nic nenavodí tu správnou postapo atmosféru tak, jako právě swing a jezz ala Fallout. Když už bych měl konkrétně , tak bych šel klidně do této, i když to asi spíš do nějaké budovy :

Kay Kyser - Jingle Jangle Jingle
Proč právě tuhle? - protože je to až ironicky veselý song do světa, který je naopak solidně pochmurný, navozuje podle mého skvělou atmosféru a vůbec ho mám více než rád
odkaz - dodám, zatím mi to fórum nechce povolit

Ono ostatně by bylo super, kdyby šlo nějak zprovoznit jakési rádio, resp. do hry nahrát více písniček Ala Galaxy New Radio a při použití se vám nějaká náhodně přehrávala, ale to už fakt nevím.
Návrat nahoru Goto down
Gravis
60% Ozáření
60% Ozáření
Gravis

Počet příspěvků : 40

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeSat Nov 17, 2012 6:23 pm

Zdá sa mi že Jingle Jangle Jingle už v hre je. Ale istý si niesom. Odomňa platí zasa to isté čo od Cornyho - Fallout songy ftw ... ale zase popierať hudbu Philovho garážu je tiež proti mojej srsti.
Návrat nahoru Goto down
Tattoo
80% Ozáření
80% Ozáření
Tattoo

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeSat Nov 17, 2012 6:44 pm

citace :
Corny
Vím, vím.. Delta Force, mě prostě napadla v mžiku sekundy. Prostě to byl jen příklad. Ale jistě se vám budou líbit i tyto.

Název: SC2: Whiteboy James and the Blues Express - A Zerg, A Shotgun & You
Proč právě ta? + popisek: Jazz, díky bohu za Starcraft - opravdu povedené písničky.
Odkaz: "Přidám později"

Název: Lynyrd Skynyrd- Sweet Home Alabama
Proč právě ta? + popisek: Jedna z mojich nejoblíbenějších vůbec. Pro pozdvižení morálky Lebek dokonalá.
Odkaz:

Název: SC 2 - Big Tuna - Dim Lights, Thick Smoke, and Loud Loud Music
Proč právě ta? + popisek: Další klasika, co mě rozveselí (snad i ostatní)
Odkaz:
Návrat nahoru Goto down
Michael
0% Ozáření
0% Ozáření
Michael

Počet příspěvků : 2

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeSat Nov 17, 2012 8:29 pm

Název:Libera me (soundtrack z filmu Interview s upírem)
Proč právě ta? + popisek: Když se do ní zaposlouchám tak si dokážu představit jak se procházím opuštěným městem či krajinou.. zamořenou různýma potvorama.
Odkaz:youtube.com/watch?v=uYx0SjikB9o
Proč právě ta? + popisek: No každý více méně známe ten film. Ta písnička se velice hodí ve spojení se zombíkama a jinema potvorama. Je psycho, děsivá a to máme rádi přece! Dokázal bych si ji představit v nějakém "úlu" plných potvůrek (zombie)
Odkaz:youtube.com/watch?v=CF4RBLW8Lbg
Proč právě ta? + popisek: Život je krátký, sakra krátký v tomto světě, který je vy víte kde. Tak proč si to pořádně neužít. Takhle písnička je klasika a dokázal bych si ji představit motorkáře jak jedou na oputěné silnici a všude kolem zombie. Je prostě stylová a badass!
Odkaz:youtube.com/watch?v=_aIhh9nFYv4
Proč právě ta? + popisek: Bašta lidí proti nespočetné přesile nepřátel. Každý dnem někdo umírá, padne a stane se z něj to,,před kterými se brání. Každým dnem někdo přichází někdo o někoho blízkého. Bojuje za ně..společně se ochranují.
Odkaz:youtube.com/watch?v=0ICUO_gPD4k

Tak s dnešním nášupem končím. Snad se něco z toho najde pro využití Smile
PS:Linky jsem musel dát takhle, protože mi to nechce brát (nastavení v právech)

Návrat nahoru Goto down
Mett
20% Ozáření
20% Ozáření
Mett

Počet příspěvků : 12

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeMon Nov 19, 2012 7:51 am

Stejně lidi, nebude to nádherná změna, budeme moci zombíky nejen sekat mačetama, sekerama a mečema, ale přichází éra taková, že je budeme moci střílet kulometem, pistolí, bazukou...možná i tankem, volnost mluvy => "Sorry vole, já chtěl víc" těším se a takováhle "revoluce" v RP světě bude prostě úžasná...so let's kill some ZOMBIES! Smile
Návrat nahoru Goto down
Filipsons
200% Ozáření
200% Ozáření
Filipsons

Počet příspěvků : 50

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeMon Nov 19, 2012 1:14 pm

Mette více méně si to vystihl správně, když jsem dělal Mythii, myslel jsem, že tam bude volnost, ale i přesto, že jsme si tvořili vlastní příběh a podobně se lidé museli držet jistých bariér, aby jejich RP fantasy postavy nevypadalo tak děsivě. V Afterfalllu si každý může dovolit používat čistě zkratky, nadávky a dnešně používané výrazy a slangy, které do fantasy moc nesedí. Například "OK, bože můj, ježiši".
Takže tedy jeden z hlavních důvodů, proč zrovna AFTERFALL.
Návrat nahoru Goto down
https://afterfall.forumczech.com
Mett
20% Ozáření
20% Ozáření
Mett

Počet příspěvků : 12

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeMon Nov 19, 2012 1:46 pm

Právě, volnost ve fantasy neexistuje, volnost úplná funguje jen v současnosti, nemyslím reálný svět ale svět 21. století Smile těším se Very Happy Smile
Návrat nahoru Goto down
Tattoo
80% Ozáření
80% Ozáření
Tattoo

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeMon Nov 19, 2012 2:22 pm

Jo, prostě Afterfall není vázanej na žádný lore, jak řekl Xenerus, a to tomu dává tu třešničku. Neskutečně moc se těším.
Návrat nahoru Goto down
Mr.Bone
60% Ozáření
60% Ozáření
Mr.Bone

Počet příspěvků : 61

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeMon Nov 19, 2012 3:41 pm

Filipsons napsal:
Mette více méně si to vystihl správně, když jsem dělal Mythii, myslel jsem, že tam bude volnost, ale i přesto, že jsme si tvořili vlastní příběh a podobně se lidé museli držet jistých bariér, aby jejich RP fantasy postavy nevypadalo tak děsivě. V Afterfalllu si každý může dovolit používat čistě zkratky, nadávky a dnešně používané výrazy a slangy, které do fantasy moc nesedí. Například "OK, bože můj, ježiši".
Takže tedy jeden z hlavních důvodů, proč zrovna AFTERFALL.

To se mi na tom právě hodně líbí, "volnost" dělat si co chceme, prakticky.
Návrat nahoru Goto down
Tattoo
80% Ozáření
80% Ozáření
Tattoo

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeThu Nov 22, 2012 6:35 pm

Název: ???, ???
Proč právě ta? + popisek: Povzbuzení
Odkaz: youtube.com/watch?v=r9G-j_CzZ2o ,
youtube.com/watch?v=Vi0QQvlGJcc
Návrat nahoru Goto down
Gamesh
60% Ozáření
60% Ozáření
Gamesh

Počet příspěvků : 41

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeSun Nov 25, 2012 6:23 pm

Jediná písnička kterou bych tam fakt rád slyšel:

Název: Karavana marků
Proč?: Protože Karel Kryl ... po poslechnutí pochopíte
Odkaz: https://www.youtube.com/watch?v=ErfTSMekb90

Pak pro mého věděckého soudruha

Název: Vodka
Proč? Moje postava pochází z Gvazijska ( Ruska), takže je to přirozena piseň Very Happy
Odkat: https://www.youtube.com/watch?v=e7kJRGPgvRQ
Návrat nahoru Goto down
Xenerus
200% Ozáření
200% Ozáření
Xenerus

Počet příspěvků : 28

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeSun Dec 22, 2013 1:52 am

Ešte sem na fórko niekto lozí? Ako je na tom celkovo AF? Niekto niečo? Haló? *stojí na celkom prázdnej pustatine, nikde ani živého stvorenia, len wasteland*
Návrat nahoru Goto down
https://www.youtube.com/user/Xenerus94
Gravis
60% Ozáření
60% Ozáření
Gravis

Počet příspěvků : 40

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitimeSun Dec 29, 2013 10:36 pm

Zišlo by sa to tu oživiť, to je veľká pravda.
*začne ofukovať terminály oblepené nálepkami Afterfall*
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Nový začátek, nový spam.   Nový začátek, nový spam. Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Nový začátek, nový spam.
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Nový styl!
» Začátek nového dne

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Out Of Atom :: Pokec mimo radiaci-
Přejdi na: