Sabaton - In the army now. Ps. Já asi čekat nemusím.
Kresh 60% Ozáření
Počet příspěvků : 46
Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Sun Nov 18, 2012 8:15 am
*podívá se na Gwynovo modré jméno* Kdo ví proč nemusíš čekat má bludišťáka Jinak, mě přijde nádherná písnička - youtube.com/watch?v=anRXG7cDPKQ
Mr.Bone 60% Ozáření
Počet příspěvků : 61
Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Sun Nov 18, 2012 10:09 am
Taky sem něco přidám, ale nejdřív něco ke Kreshovi, hodně pěkná písnička-> Mám rád takovéhle písničky s klavírem apod., přidej víc takových písniček, ať mám co poslouchat. Nu, tu jsou mé písničky, které poslouchám.
Jedny z mých nejoblíbenějších skupin jsou: Nickelback, Kabát, Kiss, Eluveitie, Hammerfall a další...
Teď pár těch příkladů:
Kabát: youtube.com/watch?v=c0TdaVivhVc&feature=related - Šaman youtube.com/watch?v=c0TdaVivhVc&feature=related - Na sever-Naprosto suprovej song youtube.com/watch?v=USBBbzEljOw&feature=related -Starej bar
Nickelback: youtube.com/watch?v=76RbWuFll0Y - When we stand together youtube.com/watch?v=Qp7AP4lMGks - Lullaby youtube.com/watch?v=VmQyyCQxFwU&feature=fvst - Rockstar
Kiss: youtube.com/watch?v=71JLhdqOOKM - Never enough youtube.com/watch?v=iUZCwFw99Cg&feature=relmfu - Modern deliah youtube.com/watch?v=CM30iNH8TqA - I was made for loving you
Eluveitie: youtube.com/watch?v=5Xhu10q4xvM&feature=fvst - Memento youtube.com/watch?v=Ise7oUz3LYk&feature=relmfu - Your gaulish war youtube.com/watch?v=bD3w9VXHlQE&feature=relmfu - Samon
Hammerfall: youtube.com/watch?v=htKY2oD85rs - Hearts on fire youtube.com/watch?v=IOmMZBZGBps&feature=relmfu - Last man standing youtube.com/watch?v=BSDsYmZREwo&feature=relmfu - Bloodbound
Co se týče techna, taky mi až tak nevadí a někdy si rád poslechnu:
Nebo i Tomáš Klus: youtube.com/watch?v=WNYQrwP0KC8 - Pocity youtube.com/watch?v=6Z_0KZQUbdo - Balada youtube.com/watch?v=56r7X9YF8kQ - Marie
Potom i takovéto: youtube.com/watch?v=UJd5ldQXJdo&feature=related youtube.com/watch?v=SKsOr9YdiXM&feature=related
I One republic: youtube.com/watch?v=fzq8c5pr-Ws&ob=av2n - Apologize
-- youtube.com/watch?v=5xxQs34UMx4 - All star ^^
A nyní i takového stylu: youtube.com/watch?v=kWawuqneyMg&feature=BFa&list=FL5inbkaBu1G9lb4Uy0zobCw youtube.com/watch?v=DhP_REw-rs8 youtube.com/watch?v=G7lWvBYHVCg&feature=related youtube.com/watch?v=vQ-fvURiEhA youtube.com/watch?v=5wazIoI8QqE youtube.com/watch?v=zK2mAaG3XMo youtube.com/watch?v=aiYTW5aJsPo&feature=related youtube.com/watch?v=bXDYZKk8_L4 youtube.com/watch?v=BLNK9_wM86Y&feature=related youtube.com/watch?v=xlMuR4krUAo&feature=related youtube.com/watch?v=MisDT-Lmax0&feature=related youtube.com/watch?v=MisDT-Lmax0&feature=related youtube.com/watch?v=HDjT_jbeip0&feature=related youtube.com/watch?v=53K8qEQPTis&feature=related
A nakonec z Doctora Who... 1) youtube.com/watch?v=k-SBNgu1hO4 2) youtube.com/watch?v=SKsOr9YdiXM&feature=related
Pfů, to bude snad vše ^^
Gwyn 40% Ozáření
Počet příspěvků : 24
Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Sun Nov 18, 2012 2:41 pm
Se pokusím to pitomé čekání vypnout... momentík.
Gwyn 40% Ozáření
Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Sun Nov 18, 2012 2:49 pm
Aha, ne. To není modrou barvou, to je vstupem do adminky. Jinak bych musel čekat i já. A dát vám všem práva do adminky... no, řekněme že apokalypsa by nabyla nového rozměru.
Xenerus 200% Ozáření
Počet příspěvků : 28
Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Sun Nov 18, 2012 10:11 pm
youtube.com/watch?v=_RRzNGHjPfk enjoy
Tattoo 80% Ozáření
Počet příspěvků : 121
Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Thu Nov 22, 2012 6:30 pm
Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Mon Nov 26, 2012 1:05 pm
Nedalo mi a Dorianovi som musel odpovedať, že Pearl Jam to vystihli úplne presne ... na čo sa ešte snažíme keď už aj tak to speje k resetu. Všímajte - Dinosauri - boli "vyvážená spoločnosť " ? Nie, prišiel reset. Sme mi "vyvážená spoločnosť" ? Nie, príde reset.
AhuraMazda 40% Ozáření
Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Tue Nov 27, 2012 4:38 pm
youtube.com/watch?v=nVhIA-YH-7w
Kdo mi po tomhle chce ještě tvrdit, že hipec je sračka pro malý děcka?
Dazbek 0% Ozáření
Počet příspěvků : 4
Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Tue Nov 27, 2012 6:05 pm
Pravda, všechny RP servery jsou plné metalistů A upozornění: Nikdy nehejtujte DubStep! Jinak dopadnete podobně jako tenhle chlapík https://www.youtube.com/watch?v=ouyC28ffPjQ
Keilyn 0% Ozáření
Počet příspěvků : 3
Předmět: Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Tue Nov 27, 2012 7:11 pm
Ano, je to až děsivý, že většina lidí z RP serverů jsou opravdu metaláci, ale jak se dostaneš k starším hrám, tak zjistíš, že to je spíš ta naše generace, než že obecně.
Abych jen nemlátil prázdnou slámu, přidávám svou trošku do mlýna
Je to krapet jinýého soudku, tohle se hodí tak do knihovny s označením "někdy na eventy".
Tankiana mám rád i přes to, že jsem militarista a fanoušek armády. Docela dobře provokuje a jeho asociace ať už v klipech, tak v textu jsou velice zajímavé.
Heimirich 40% Ozáření
Počet příspěvků : 38
Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Tue Nov 27, 2012 10:20 pm
U mě kraluje Rammstein (metal) a Abney Park (steampunk).
Abney Park youtube.com/watch?v=fjnmBEnanfM - The Story that Never Starts youtube.com/watch?v=YPH1OoTobtk - Airship Pirate youtube.com/watch?v=JsxDOFWTbk0 - Breathe
AhuraMazda 40% Ozáření
Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Sat Dec 08, 2012 5:46 pm
Myslím, že nikdo nikdy nesloží lepší, dojemnější a magičtější skladbu v nonartificiální hudbě, která by lépe vystihovala konec světa... To jsou živé obrazy, když se zaposloucháte do té recitace...
The car is on fire, and there's no driver at the wheel And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides And a dark wind blows
The government is corrupt And we're on so many drugs With the radio on and the curtains drawn
We're trapped in the belly of this horrible machine And the machine is bleeding to death
The sun has fallen down And the billboards are all leering And the flags are all dead at the top of their poles
It went like this:
The buildings tumbled in on themselves Mothers clutching babies Picked through the rubble And pulled out their hair
The skyline was beautiful on fire All twisted metal stretching upwards Everything washed in a thin orange haze
I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days"
You grabbed my hand And we fell into it Like a daydream Or a fever
We woke up one morning and fell a little further down For sure it's the valley of death
I open up my wallet And it's full of blood
Hellhor 0% Ozáření
Počet příspěvků : 2
Předmět: Re: "Volume up!" aneb trochu hudby nezaškodí Thu Oct 10, 2013 3:37 pm
Metaláci mě utlučou pačesama, ale tohle je aspoň k tématu a mně se to líbí :