Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Aktualizace

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Sharg
60% Ozáření
60% Ozáření
Sharg

Počet příspěvků : 55

Aktualizace Empty
PříspěvekPředmět: Aktualizace   Aktualizace Icon_minitimeTue Jul 09, 2013 9:10 pm

Právě si zpětně pročítám fórum a uvědomil jsem si jednu zásadní chybu z naší strany.

S doktorem Quarkem který zde na fóru používal nick Podpora jsme se před nějakou dobou kvůli pracovním i názorovým neshodám rozloučili.

Následkem toho nemůžeme garantovat funkce které v sekci návrhy a nápady sliboval.
Původní záměry Fila byly neprozrazovat tyto funkce dokud je nebudeme mít 100% ve hře.

Ukončení jeho spolupráce proběhlo v tichosti a nikdo o tom v té době příliš nepřemýšlel.

Proto bych se rád za celý Afterfall tým omluvil za způsobené dezinformace kvůli neakutalizovanému fóru.

V následujících dnech provedeme aktualizaci obsahu fóra. (Včetně dosud prázdných a nevysvětlených sekcí)

Přesto se stále máte na co těšit, některé ze slibovaných funkcí budeme schopni zajistit i tak, nehledě na vlastní vychytávky, unikátnosti a nestandartní věci, které AF team dosud nezveřejnil.
Návrat nahoru Goto down
http://sharg-oth.deviantart.com/
Kresh
60% Ozáření
60% Ozáření
Kresh

Počet příspěvků : 46

Aktualizace Empty
PříspěvekPředmět: Re: Aktualizace   Aktualizace Icon_minitimeWed Jul 10, 2013 8:18 am

Alespoň pro mě to žádná velká rána není Very Happy Smile Myslím že hráči ocení více wikipedii, či něco podobného, kde budou mít přehledně a detailně sepsané lore. "Vychytávky" jsou fajn ale dobrý příběh je to co se u dnešních rp serverů vidí málokde:)
Návrat nahoru Goto down
Tattoo
80% Ozáření
80% Ozáření
Tattoo

Počet příspěvků : 121

Aktualizace Empty
PříspěvekPředmět: Re: Aktualizace   Aktualizace Icon_minitimeWed Jul 10, 2013 7:27 pm

Mrsknu to sem bojuju o sekundy internetu, tzn. ze jsem bez netu, pro ty co me nahodou hledali. Od zejtra vecir do soboty budu tak nejak online, ale v nedeli zas bye na 2 tydny. Rada pro vsechny, Ceska posta je svine, co neumi v poradku posilat routery. Arrive verchi, kdyztak mi to hodte do jiny sekce, at nespamuju.
Návrat nahoru Goto down
https://afterfall.forumczech.com/
BlackOut
0% Ozáření
0% Ozáření
BlackOut

Počet příspěvků : 4

Aktualizace Empty
PříspěvekPředmět: Re: Aktualizace   Aktualizace Icon_minitimeThu Jul 11, 2013 4:27 pm

Medzi všetkými Quarkovými "vychitávkami" by som nenašiel jedinú zbytočnosť. Osobne ho nepoznám, no napriek tomu si myslím, že Afterfall prišiel o silný článok.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Aktualizace Empty
PříspěvekPředmět: Re: Aktualizace   Aktualizace Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Aktualizace
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Informační sekce :: Novinky-
Přejdi na: