Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Radio stanice

Goto down 
5 posters
AutorZpráva
AhuraMazda
40% Ozáření
40% Ozáření
AhuraMazda

Počet příspěvků : 24

Radio stanice Empty
PříspěvekPředmět: Radio stanice   Radio stanice Icon_minitimeSun Nov 25, 2012 11:49 am

Zazněl tu nápad, nevím, jestli se ho již někdo ujal nebo hodlá ujmout, tak přidám svůj nápad na tohle téma. V jednom z hovorů padlo cosi o rádiové stanici, která by hrála v krčmách nebo v příjimačích hráčů. Přemýšlel jsem a tak mne napadlo...

Svobodné rádio Poločas rozpadu
"S námi na těch správných vlnách"

Anarchistická svobodná ilegální stanice, která bude zbytky gvazijských jednotek a infrastruktury cenzurována a rušena. Nikdo neví, kde přesně sídlí, nicméně i tak ji lze občas úspěšně naladit a poslouchat. Krom moderátora, který se skrývá za identitou "Strýček Theo" v rádiové relaci bude vystupovat mnoho činitelů undergroundu jak na kulturní, tak politické bázi. Krom černého humoru a humoru ala Čechovův "Smích skrz slzy" by se mohli posluchači dočkat politické agitace, čtení nezávislé poezie, manifestů, či výkřiků do tmy.

Samozřejmě by byl připraven i hudební program. Přemýšlel jsem, jaké interprety zařadit na takové rádio a nakonec jsem se pokusil vybrat toto - myslím, že seznam nikoho neurazí :-)

Hudba:
Bob Dylan
Eric Truffaz
Luis Armstrong
Neil Young
Johnny Cash
Tennessee Ernie Ford
Nick Cave
Tom Waits
Leonard Cohen
16 Horsepower + Woven Hand
BB King
Elvis Presley
Jimi Hendrix
Lou Reed
The Velvet Underground
Pink Floyd
King Crimson
Edit Piaf
Ester Ofarim

Nemůže chybět samozřejmě vážná hudba, ruské lidovky a orientální hudba (disponuji docela širokým palebným arsenálem :-))
Chtěl jsem, aby to působilo nějak hezky oldies, ale zároveň decentně a příjemně, smutně a melancholicky.

Ovšem vůbec nevím, jak něco takového, jako Webrádio funguje. Takže to berte jenom jako návrh.
Návrat nahoru Goto down
Vojife
200% Ozáření
200% Ozáření
Vojife

Počet příspěvků : 26

Radio stanice Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radio stanice   Radio stanice Icon_minitimeSun Nov 25, 2012 6:25 pm

O něčem takovém už jsme v týmu debatovali. Problém je, že písničky jsou sami o sobě velké a už takhle zabírají podstatnou část místa v Patchi a to jich tam je součtem asi 10. Rád bych tam něco takového udělal, ale uvidíme. Když se zadaří, tak to tam určitě dáme.
Návrat nahoru Goto down
Corny
40% Ozáření
40% Ozáření
Corny

Počet příspěvků : 34

Radio stanice Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radio stanice   Radio stanice Icon_minitimeSun Nov 25, 2012 6:29 pm

On třeba není špatný nápad to udělat i přes webové rádio..
Návrat nahoru Goto down
AhuraMazda
40% Ozáření
40% Ozáření
AhuraMazda

Radio stanice Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radio stanice   Radio stanice Icon_minitimeSun Nov 25, 2012 6:31 pm

Myslel jsem to, co říká Corny. Ale já nemám s webrádiem žádné zkušenosti.
Návrat nahoru Goto down
Corny
40% Ozáření
40% Ozáření
Corny

Počet příspěvků : 34

Radio stanice Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radio stanice   Radio stanice Icon_minitimeSun Nov 25, 2012 7:40 pm

Já třeba taky ne, ale myslím, že to nebude tak těžké a složité najít to na webu někde. Já třeba zkušenosti nemám, ale už jsem o tom uvažoval a klidně bych si v rámci Roleplayingu něco takového založil, ale určitě s někým "napůl" přinejmenším
Návrat nahoru Goto down
AhuraMazda
40% Ozáření
40% Ozáření
AhuraMazda

Radio stanice Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radio stanice   Radio stanice Icon_minitimeSun Nov 25, 2012 7:44 pm

Přesně tak, napůl. Já bych to totiž sám taky neutáhnul, těch aktivit je moc a moc.
Návrat nahoru Goto down
Horf
0% Ozáření
0% Ozáření

Počet příspěvků : 2

Radio stanice Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radio stanice   Radio stanice Icon_minitimeMon Dec 31, 2012 2:34 pm

Takle jsem se netěšil eště na žadný RP server Smile Jestli tam bude radio tak to bude dokonalé Smile
Návrat nahoru Goto down
Tattoo
80% Ozáření
80% Ozáření
Tattoo

Počet příspěvků : 121

Radio stanice Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radio stanice   Radio stanice Icon_minitimeThu Jan 03, 2013 6:58 pm

Popravdě, já se streamováním mám celkem zapeklité zkušenosti. 15 anonymních lidí poslouchalo, jak jsem do republiky vysílál svoje kamarádky ze skypu, které se bavili o spodním prádle. Docela prdel, to vám říkám Very Happy Kdo zná Memoryho z HM, tak vám to dosvědčí, ale tak přes dva roky jsme si nepsali :-D
Návrat nahoru Goto down
https://afterfall.forumczech.com/
Sponsored content

Radio stanice Empty
PříspěvekPředmět: Re: Radio stanice   Radio stanice Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Radio stanice
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» I ty můžeš být (radio)aktivní!

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru